Ndriçimi i Kalasë së Rozafës, risia për turistët në vitin 2021!

Written by on 04/01/2021

Edhe për vitin 2021 prioritet i Ministrisë së Kulturës do të mbetet rijetëzimi dhe rikualifikimi i monumenteve të kulturës. Kalaja e Shkodrës do të përcjellë një risi pasi do të ndriçohet përmes lojës së dritave ku vizitorët vendas dhe të huaj do kenë mundësi ta vizitojnë atë dhe gjatë mbrëmjes. Falë projektit të ndriçimit, sipas Ministres së Kulturës Elva Margariti, do të dalin në pah edhe më tepër vlerat e saj monumentale.


Current track

Title

Artist

Background