Ndotja e lumenjeve, nje nder problemet me te medha mjedisore ne Shqiperi!

Written by on 12/06/2018

Ndotja e lumenjve ne Shqiperi eshte nje çeshtje shqetesuese, qe duhet te adresohet. Keshtu eshte shprehur edhe kreu i  prezences se OSBE-se ne Shqiperi, Bernd Borchardt. Sipas tij, bazuar ne statistikat e Organizates se Kombeve te Bashkuara, krimi mjedisor po rritet vrullshem jo vetem ne vendin tone por ne shkalle globale me afro 7% ne vit duke u kthyer ne çeshtje shqetesuese. Lidhur me perpjekjet qe po behen nga ana e qeverise Shqiptare per pastrimin  e vendit dhe  rritjen e turizmit, Borchardt u shpreh optimist. Lidhur me krimin mjedisor  OSBE dhe Universiteti i Arteve  organizuan dhe nje  aktivitet sensibilizues, ku u ndane dhe çmime per studentet  me punimet me te mira.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist