Ndotet bregu i Ksamilit

Written by on 28/06/2018

Ndotet bregu i Ksamilit

Kur jemi vetem ne nisje te sezonit turistik, konstatohet ndotje ne bregdetin e Ksamilit. Nje substance ende e papercaktuar ka mbuluar nje pjese te konsiderueshme te bregdetit. Ajo çfare eshte konstatuar duke pluskuar mbi uje eshte nje mase e bardhe veshtullore.Fillimisht ndotja eshte pare prane zones se ” Tre ishujve”,  por me pas eshte perhapur per shkak te rrymave ne te gjithe zonen bregdetare. Sipas qytetareve dhe pronareve te strukturave te pushimti ne zone ende nuk ka mberritur ndonje perfaqesues  nga institucionet per te marre mostra per analiza.  

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist