Ndizet drita e kuqe në arsim, të rinjtë nuk i preferojnë më këto fusha studimi!

Written by on 20/12/2019

Të rinjtë tremben nga shifrat dhe këtë e tregojnë statistikat për fushat e studimit në arsimin e lartë.  Matematika,shkencat natyrore dhe statistika kanë ndjerë një rënie të ndjeshme të përzgjedhjeve , përgjatë 5 viteve të fundit. Në regjistrimet e 2014-2015, studentët që zgjodhën këto fusha ishin 10.437. Sipas INSTAT , periudha 2018-2019 ka patur vetëm 7060 regjistrime gjithsej, në të gjithë Shqipërinë.

School Study Formulas Books Read Learn Students


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist