Ndëshkimet e pazakonta të Portugalisë për këdo që shkel rregullat e Covid-19

Written by on 20/02/2021

Ndryshe nga strategjia e shumë vendeve Portugalia duket se ka zgjedhur një rrugë tjetër. Vendi ka vendosur të gjobisë linjat ajrore dhe jo individët, në rast se transportojnë pasagjerë pa rezultatet negative të testit kundër Covid-19. Gjoba për këto raste kap shifrat deri në 3000 euro.

Image result for portugal covid cases

Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë dhe në rast se linjat ajrore transportojnë pasagjerë që nuk janë pjesë e Bashkimit Evropian apo zonës Shengen mund të gjobiten nga 500 euro deri në 2000 euro./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist