Ndertohet moli i varkave ne Parkun e Madh te Liqenit!

Written by on 17/01/2019

Ndertohet moli i varkave ne Parkun e Madh te Liqenit!

Bashkia e Tiranes ka nisur rikualifikimin e bregliqenit ne Parkun e Madh . Investimi me i ri
eshte moli i varkave me e pa vela dhe kanoeve, si nje nevoje per ta kthyer zonen ne nje
hapesire rekreative multifunksionale. Punonjesit e Bashkise se Tiranes kane montuar platene
e drunjte dhe ndertimin e shkalleve. Parku i Madh i Liqenit Artificial eshte nje nder
destinacionet me te preferuar per qytetaret e Tiranes, jo vetem per te kaluar kohen e lire, por
edhe per te zhvilluar aktivitete te ndryshme sportive.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist