Ndalohen kerkimet shkencore!

Written by on 28/03/2019

Ministria e Turizmit dhe mjedisit ka propozuar nje draft vendim qe ndalon cdo organizate joqeveritare, studiues, hulumtues apo student te zhvilloje kerkime shkencore ne zona qe konsiderohen te mbrojtura pa nje autorizim nga institucionet perkatese. Vendimi pritet te miratohet se shpejti nga qeveria, nderkohe qe Agjensia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura ka percaktuar kriteret per ushtrimin, miratimin dhe monitorimin e veprimtarive kerkimore ne zonat e klasifikuara te mbrojtura.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist