Muzeumet terheqin rekord vizitoresh kete vit

Written by on 25/08/2018

Muzete duket se jane pjesa ne atraktive e aktiviteteve kulturore gjate viteve te fundit.Per kete arsye numri i vizitoreve vendas dhe te huaj ka ardhur duke u rritur ne Muzeun Historik Kombetar.Sipas raportit te INSTAT-it vetem per periudhen 1 janar deri me 22 Gusht 2018 numri total i vizitoreve eshte 34.223 persona. Numri i vizitoreve vendas dhe te huaj eshte dyfishuar ne krahasim me te njejten periudhe per vitin 2017.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist