Muzeu “Onufri” tashme me sistem audio-guide!

Written by on 18/01/2019

Muzeu Kombetar Ikonografik “Onufri” shume shpejt do te mund te vizitohet permes sistemit te audio-guidave.Turistet do te kene shansin te zbulojne muzeun dhe kryeveprat e tij, duke ndjekur ritmin qe i pershtatet atyre, permes gjuheve shqip, italisht, anglisht dhe gjermanisht. Sistemi do te kete jo vetem  narracionin qe percjell informacionet me interesante mbi muzeun dhe kryeveprat e shfaqura ne te por edhe efekte te ndryshme zanore qe do te sjellin atmosferen e periudhes se ikonografeve te famshem.Projekti i dixhitalizimit u implementua dhe po finalizohet nga Projekti IntoAlbania, me bashkepunimin e ngushte te Muzeut “Onufri”, qe dha ndihmesen ne te gjitha hapat e projektit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist