Muzeu “Migjeni” ne Puke drejt restaurimit!

Written by on 06/08/2018

Muzeu ``Migjeni`` ne Puke drejt restaurimit!Instituti i Monumenteve te Kultures ka hartuar projektin per “Restaurimin e Muzeut Migjeni”, ne Puke, i shpallur monument kulture.Projekti i miratuar ne Keshillin Kombetar te Restaurimeve parashikon restaurimin e elementeve karakteristike te objektit, si dhe rikonceptimin e ambientit te brendshem ne sherbim te ekspozimit te objekteve. Restaurimi i ketij muzeu do te mund te riktheje vemendjen e vizitoreve ndaj ketij objekti muzeal, me vlera te veçanta. Ne kater pavionet e muzeut “Migjeni”, ne Shkoder pasqyrohet jeta dhe vepra e Migjenit, te ilustruara me foto, libra, objekte e skulpture.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist