Muzeu i Beratit , autoguidë në katër gjuhë

Written by on 25/06/2019

 

 

Muzeu ikonografik “Onufri” në Berat këtë sezon turistik ka ardhur me një risi për turistët vendas dhe të huaj. Turistët do të pajisen me autoguida personale të realizuara në katër gjuhë, shqip,anglisht, italisht dhe gjermanisht. Muzeu i Beratit tërheq çdo vit një numër të lartë turistësh, duke u ofruar atyre një itinerar interesant mes historisë dhe objekteve me vlerë , pjesë e rëndësishme e trashëgimisë. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist