Muzeu i Artit Mesjetar ne Korce terheq 25300 vizitore!

Written by on 17/11/2018

25 300 vizitore kane pare nga afer Muzeun e Artit Mesjetar ne Korçe, gjate ketij viti. I konsideruar si nje nga qendrat muzeore me te rendesishme te Shqiperise, ai numeron nje fond prej 8000 ikonash dhe objektesh te karakterit religjioz.Ne godinen e re te muzeut jane ekspozuar rreth 400 ikona nga te cilat 250 ikona i prezantohen publikut per here te pare. Eksponatet dhe fondet e pasura te tij perbehen nga objekte te periudhes mesjetare kane terhequr vemendjen e vizitoreve vendas e te huaj ne Korce.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist