Muzeu apokaliptik, atraksioni që tërheq mijëra vizitorë çdo ditë!

Written by on 09/12/2019

Muzeu apokaliptik pranë Lionit,Francë vazhdon të tërheqë vizitorët dhe në të njëjtën kohë të acarojë autoritetet 20 vite pas hapjes së tij. Krijuesi i muzeut ka thënë se shtëpia e kaosit vizitohet çdo vit nga 180 mijë persona , nga e gjithë bota. Ata vijnë nga e gjithë bota, prekin, përjetojnë eksperiencën e mijëra veprave që kam krijuar prej 35 vitesh si skulptor. Ka një shkëmbim të jashtëzakonshëm përvojash”, ka thënë ai. Muzeu nuk është një muze tradicional , por shtrihet në një hapësirë nën qiell të hapur. Shtëpia e Kaosit është një muze bashkëkohor arti dhe mban më shumë se 2500 vepra nga artistë të ndryshëm, përfshirë dhe pronarët.


Current track

Title

Artist

Background