Muzete pushtohen nga Turistet!

Written by on 23/03/2018

Fillimi i vitit 2018 paraqitet shume premtues sa i perket turizmit kulturor. Sipas te dhenave te publikuar nga Ministria e Kultures, numri i vizitoreve ne dy muajt e pare te vitit, ne muze, kala dhe parqe eshte rritur me 91 per qind, krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare. Destinacioni kulturor me i preferuar nga vizitoret jane muzete, ndryshe nga nje vit me pare ku dominonin parqet arkeologjike. Ne dy muajte e pare te vitit muzete kane patur 14,154 vizitore. Shtim te vizitoreve ka patur edhe ne parqe kulturore e natyrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist