Muajin e ardhshëm bëhuni për një spektakël të paparë në qiell!

Written by on 28/11/2020

Përpara se 2020 të mbarojë, qielli po sigurohet të na dhurojë një spektakël tjetër në hapësirë. Më 21dhjetor sipas shkencëtarëve Jupiteri dhe Saturni do të shfaqen më afër në qiell natën dhe ky fenomen ka ndodhur për herë të fundit në epokën e Mesjetës.  Fenomeni i njohur si ‘Lidhja e Madhe’,  do t’u japë shkencëtarëve pamjet më të rralla të kapura ndonjëherë. Spektakli i muajit të ardhshëm do të jetë i dukshëm në të gjithë botën .


Current track

Title

Artist