Moda e re e transportit në Spanjë!

Written by on 01/05/2019

 

 

Kompanitë e automjeteve kanë futur  në tregun spanjoll një numër të konsiderueshëm të versioneve elektrike të skuterëve të llojit “Vespa”. Analisti i Këshillit të Automjeteve, Enrico Howe ka deklaruar se Madridi ka rreth 5000 Vespa.Për kompanitë kryeqyteti spanjoll është bërë terren testimi , duke patur synim përhapjen e tyre në gjithë Europën. Motoret Vespa janë të thjeshtë për t’u parkuar dhe mund të marrësh një prej tyre për 25 cent për minutë. Përdorimi i gjerë i tyre do të zhdukte dhe nivelin e stresit dhe ankthit që përjetohet kryesisht gjatë dhënies së automejteve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist