Mitsotakis për pasaportat Covid: Një rrugë e shpejtë për të lejuar udhëtimet!

Written by on 29/05/2021

Kryeministri i Greqisë Mitsotakis ka thënë se pajisja me pasaportat COVID do të lejojë rikthimin në normalitet të sezonit turistik dhe ka premtuar se ato do të jenë të gatshme në 1 korrik, kohë kur BE-ja ka lajmëruar publikimin elektronik të certifikatave të vaksinimit.“Ky hap është veçanërisht i rëndësishëm për Greqinë si shtet turistik, por mendoj se çdo shtet mund të përfitojë prej tyre dhe të rilejojë lirinë e lëvizjes”, u shpreh ai.

Pasaportat COVID do të mund të merren edhe nga shtetasit e huaj që banojnë në Greqi dhe me marrjen e tyre, do të mund të udhëtohet lirisht./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background