Mirdita, potencial i turizmit malor

Written by on 26/02/2019

Potencialet për zhvillimet e turizmit malor në rrethin e Mirditës me atraksione të tilla si Pllaja e Valmur-Didhe, Bjeshkët e Kacinarit etj. përfaqësojnë një mundësi të madhe për zhvillimin turistik malor të zonës.

Gjithashtu, kjo çon dhe në rritjen e numrit të turistëve që mund të eksplorojnë shtigjet e kësaj zone malore jo shumë të njohur për publikun e gjerë.

Ky aktivitet u organizua në qendrën Info Kulla nga bashkia Mirditë si një event ekspozues i projektit të shtigjeve si dhe një panair me prodhimet tradicionale të Mirditës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist