Miratohet projekti që do të ndryshojë portën e alpeve shqiptare!

Written by on 21/11/2019

Banka Europiane e Investimeve, në kuadër të projektit të investimeve në rajonin verior të Shqipërisë, ka akorduar 200 mijë euro, për përgatitjen e planit.  Sipas BEI , kjo është faza e parë që ka lidhje me asistencën teknike me përgatitjen  e një programi rajonal të investimeve në veri të Shqipërisë.  Ndihma teknike ka të bëjë me një zonë që përfshin zonën bregdetare të Adriatikut midis Shëngjinit dhe Velipojës, brigjet e liqenit të Shkodrës, lumi Buna dhe portës së Koplikut në apet shqiptare . “Banka do të kontribuojë në realizimin epotencialit të rritjes së pashfrytëzuar të veriut të Shqipërisë.


Current track

Title

Artist

Background