Miratohet fondi, kjo është rruga që do të ndërtohet në vitin 2020!

Written by on 19/12/2019

2. Miratohet fondi, kjo është rruga që do të ndërtohet në vitin 2020
Banka Europiane për Rikonstruksion dhe Zhvillim, BE dhe donatorësh dypalësh po rrisin angazhimin e tyre në Ballkanin Perendimor. Gjatë takimit të 21-të Komitetit Drejtues të Kornizës së Investimit të Ballkanit Perëndimor u aprovua 194 milion euro në BE. Projekti do të mbështetet nga huatë e BERZH dhe institucionet e tjera financiare ndërkombëtare. Investimet përfshijnë disa seksione automobilistike në Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Bosnjë Hercegovinën dhe Serbinë.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist