Miratohet buxheti i mbrojtjes sociale, ja cilët janë ata që përfitojnë!

Written by on 04/01/2020

Buxheti i vitit 2020 vijon të garantojë mbrojtjen sociale për individët dhe familjet në nevojë, personat me aftësi të kufizuar dhe nënat me foshnja të porsalindura. Mbështetja synon të zbusë varfërinë dhe përjashtimin shoqëror për individët dhe familjet si dhe të krijojë mundësi për integrimin e tyre. Buxheti mbulon fondin e përcaktuar për ish të përndjekurit, mbështetje sociale,ndihmën ekonomike si dhe fondin për bonusin e bebeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist