Ministri i Turizmit: Subjekteve pa kushte sigurie tu nderpritet kontrata

Written by on 12/07/2018

Ministri i Turizmit: Subjekteve pa kushte sigurie tu nderpritet kontrata

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, u dergoi nje leter kryetareve te bashkive te qyteteve bregdetare, ne menyre qe keta te fundit te marrin masat per stacionet e plazhit pa roje bregdetare. Ministria e Turizmit beri te ditur se, sipas nje kontrolli ne terren qe ka bere Task-Forca ka rezultuar se ne nje pjese te plazheve ende nuk kane marre masa per sigurine e plazheve ku mungon sinjalistike me bova per largesine e lejuar per not, sinjalistika per zonat qe mund te perdoren nga mjetet lundruese, per argetim, gjithashtu plazhet nuk jane pajisur me kulla vrojtimi. Ner letren drejtuar kryebashkiakeve ministri thekson nderprerjen e kontratave  me subjektet qe nuk garantojne sigurine ne plazhe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist