Ministri i Brendshem: Te hiqen postblloqet policore dhe praktika e dublimit te semaforeve!

Written by on 14/12/2018

Te mos kete me postblloqe policore nga akset kryesore rrugore dhe te hiqet praktika e dublimit te semaforeve me punonjes policie, ne kryqezimet e rrugeve urbane. Keto jane dy urdhrat e ministrit te Brendshem derguar Drejtorit te Pergjithshem te Policise se Shtetit.  Sipas ministrit prania e Policise ne numer te tepruar dhe statike, nuk sjell ndonje vlere te shtuar ne rritjen e parametrave te sigurise rrugore. Prania e postblloqeve policore u jep rrugeve nje pamje jo normale, te ndryshme nga ato te vendeve europiane dhe krijon pershtypjen e gabuar te nje policie shume te madhe, teksa raportet e numrit te policeve per fryme ne vendin tone jane me te ultat ne rajon. Ministri thekson se me qellim qe te permiresohet me tej niveli i sigurise ne qarkullimin rrugor, duhet qe te merren masa te shpejta ne akset rrugore te vendit. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist