Milot Rizvani, mjeku strugan me shumë pasione

Written by on 22/01/2021

I ftuar sot në mëngjes në “Boeing 104.6” ishte dhe mjeku strugan Milot Rizvani. Për Strugën flet me shumë dashuri dhe sa herë që i jepet rasti dhe ka kohë të lirë, ka dëshirë ta eksplorojë si herën e parë që mund ta ketë bërë. Miloti është gjithashtu dhe vullnetar i Kryqit të Kuq të Maqedonisë së Veriut që prej viti 2008, si dhe ligjërues i kursit për ndihmën e parë. Të gjithë e njohin si person aktiv, pasi merr pjesë në shumë aktivitete sportive të Strugës si: shah, hiking, çiklizëm malor, zhytje apo garat me kajak.


Current track

Title

Artist