Milardieri që fluturoi në Hënë, shet veprat e artit!

Written by on 08/05/2019

 

Një nga japonezët më të pasur dhe udhëtari i parë i fluturimit turistik në Hënë, ka nxjerrë në shitje vepra arti që i ka në zotërim sepse ka mbetur pa para. Milardieri, i cili është drejtor i dyqanit të modës në internet Zozo , në postimin e tij në Twitter  ka thënë se i shet veprat e artit sepse ka mbetur pa para. Fotografitë që ai do të shesë përmes ankandit kanë vlerë marramendëse. Duket se falimentimi , nuk është përcaktimi i duhur , por thjesht gjendja e tij finianciare është përkeqësuar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist