MicroLED 110, përvoja vizuale e Samsung që të lë pa frymë!

Written by on 18/12/2020

Samsung MicroLED 110 është risia më e fundit e Samsung e cila hap një epokë të re të cilësisë dhe dizajnit të figurës. Ndryshe nga çdo ekran tjetër i disponueshëm aktualisht në treg, Samsung MicroLED jep gjallëri dhe shkëlqim të mahnitshëm të ngjyrave me teknologjinë e ekranit LED vetë-emetues. Procesori i tij i ri jep përmbajtje mahnitëse duke rezultuar në figura me cilësi të shkëlqyer, të gjalla dhe realiste që optimizohen për secilën skenë. Për më tepër, MicroLED 110 e bën cilësinë e fotos të zgjasë për një kohë të gjatë. Kjo risi e gjigantit korean do të jetë në dispozicion global në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm.


Current track

Title

Artist