MHK me rekord vizitoresh kete vit!

Written by on 23/10/2018

Jeta artistike dhe kulturore ne kryeqytet çdo dite e me shume po terheq turiste. Muzeu Historik Kombetar tashme eshte shnderruar ne destinacionin kulturor me te frekuentuar nga vizitoret vendas dhe te huaj. Shifrat tregojne se gjate sezonit turistik 1 maj – 15 tetor 2018, numri i vizitoreve ne total per vitin 2018 krahasuar me 2017 eshte rritur me 25%. Ndersa vetem  numri i turisteve te huaj ka shenuar rritje me 27% karahasuar me vitin e kaluar. Edhe totali i te ardhurave nga turistet ne MHK eshte rritur ndjeshem nga 2017.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist