MHK, Diskutime mbi pavijonin e ri te Diaspores

Written by on 15/01/2019

MHK, Diskutime mbi pavijonin e ri te Diaspores

Grupi nderinstitucional i punes per berjen funksional te Pavijonit te veçante
kushtuar Diaspores ne Muzeun Historik Kombetar, mbajti sot mbledhjen e
pare ku u diskutua mbi realizimin konkret te ketij pavijoni. Ne takimin e
kryesuar nga Ministri i Shtetit per Diasporen, perfaqesues nga ministrite e
Kultures, Turizmit dhe Mjedisit si dhe ate te Puneve te Jashtme, u bisedua
mbi strukturen qe ky pavijon do te kete. Pritet qe pavijoni te paraqese
historikun dhe detaje nga krijimtaria dhe kultura e diasporas shqiptare me
foto dhe dokumenta te vecanta qe do te terheqin shume vizitore.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist