Mesuesi fiton 1 milion $

Written by on 27/03/2019

Mesuesi fiton 1 milion $

Një mësues i matematikës dhe fizikës nga Kenia, që jep 80% të të ardhurave mujore për të ndihmuar të varfrit, ka fituar një çmim prej 1 milion dollarësh pasi u nderua me Çmimin Global të Mësuesit. Ai jep mesim në një shkollë rurale keniane, me vetëm një kompjuter, internet të dobet dhe raport nxënës-mësues  58: 1. Pothuajse të gjithë studentët e tij janë nga familjet e varfra, dhe pothuajse një e treta e tyre janë jetimë ose kanë vetëm një prind.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist