Mesdheu, destinacioni i kesaj vere sipas Hotels.com !

Written by on 16/06/2018

Greqia, Turqia dhe Spanja do te jene tre destinacionet me te preferuara te turisteve europiane per kete vere. Te dhenat i sjell Hotels.com qe shton se Franca dhe Italia do te plotesojne peseshen me te mire. Ky websit ka publikuar edhe harten qe tregon tendencen qe do te kene udhetimet turistike kete sezon veror. Ishujt greke, Riviera franceze, plazhet spanjolle dhe ato turke do te kene numrin me te madh te turisteve europiane gjate muajve te veres duke e konfirmuar edhe nje here Mesdheun si destinacionin top te sezonit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist