Merr fund bashkëpunimi mes dy kompanive gjigande!

Written by on 18/11/2019

Kompania “Nike” ka anulluar marrdhëniet me “Amazon”, pasi gjigandi i shitjeve të veshjeve sportive i ka dhënë fund shitjes së produkteve të binjakut të tij Jeff Bezos. Vendimi ka ardhur si pjesë e rishikimit të strategjisë së Nike dhe përfaqëson një goditje për Amazon e cila është përpjekur vazhdimisht të bindë markat e mëdha të pranojnë platformat e saj për shitje. Shkëputja e “Nike” mund të ndikojë edhe te markat e tjera , për t’u distancuar nga “Amazon”, por nuk është e qartë nëse do të japë efekt.


Current track

Title

Artist

Background