Memoriali i Skenderbeut do te restaurohet kete vere!

Written by on 14/05/2018

Memoriali i Skenderbeut do t’i nenshtrohet rijetezimit kete vere. Ky restaurim eshte nje vlere e shtuar per t’i treguar turisteve te huaj vlerat e trashegimise sone kulturore.Projekti i restaurimit per kete objekt eshte hartuar nga specialistet e Institutit te Monumenteve te Kultures, si pjese e kalendarit te restaurimeve te “Vitit te Skenderbeut” dhe eshte miratuar ne Keshillin Kombetar te Restaurimeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist