Mediat sllovake vlerësojnë Shqipërinë

Written by on 01/07/2019

Turizmi i vendit tonë është bërë fokus përfaqësuesve të mediave sllovake. Gjatë një itinerari turistik dhe kulturor në disa qytete si Tirana, Durrësi, Fieri dhe Vlora, ata kanë shprehur impresionet e tyre për udhëtimin interesant në Shqipëri. Ata e kanë vlerësuar vendin tonë si një nga destinacionet më të rëndësishme turistike në Europë. Mbresat më të mëdha kanë qenë në mënyrën e ndërthurjes së mrekullueshme të kulturës, bukurive të natyrës, trashëgimisë dhe gastronomisë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist