Me 25 maj hyn ne fuqi rregullorja per mbrojtjen e te dhenave ne web

Written by on 12/05/2018

Me 25 maj do te hyje ne fuqi, pa mundesi per ta shtyre, rregullorja e re europiane per mbrojtjen e te dhenave personale (General Data Protection Regulation – GDPR). Kuadri i ri rregullator do te ndikoje ne menyre te rendesishme tek te gjitha kompanite. Mbledhja dhe perpunimi i te dhenave do te rregullohen me norma me te rrepta, ne loje do te hyjne parime te reja, perdoruesi do te perfitoje nga sjellja me e qarte nga ana e kompanive. Ndryshimet do te jene te shumta dhe nuk do te kursejne sigurisht as smartphone-t.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist