“McDonalds” i bashkohet trendit vegan!

Written by on 09/05/2019

 

 

Zinxhiri i ushqimeve të shpejta “McDonald”, sjell një treg një version të ri të ushqimeve pa mish. Trendi i proteinave me bazë bimore , po rritet me shpejtësi pasi konsumatorët kërkojnë mënyra të reja për tu ushqyer shëndetshëm dhe për të mos lënë gjurmë në mjedis. Këto proteina të reja janë të prodhuara për fanatikët e mishit me shijen e tij, por edhe për veganët gjithashtu. Produkti do të hyjë në treg , me ritme dhe bazë të kufizuar për tu përhapur më vonë në shkallë më të madhe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist