Mbyllet plotësisht destinacioni popullor i pushimeve!

Written by on 01/02/2021

Hyrja dhe dalja pa ndonjë arsye të vlefshme në Portugali është e ndaluar. Vendi i cili është një destinacion popullor për pushimet, ka zgjedhur të mbyllet prej të dielës për të rikthyer edhe njëherë kontrollin ndaj pandemisë. Ndërkohë që infektimet po rriten konsiderueshëm, Portugalia ka zgjedhur të mbyllë kufirin tokësor me Spanjën. Kontrollet në porte dhe aeroporte janë forcuar gjithashtu.


Current track

Title

Artist