Mbillen peme te reja ne Qafe Shtame!

Written by on 12/05/2018

Ne Zonen e Mbrojtur te Qafe Shtames, Organizata “Miqesia Ulez”, pjese e Rrjetit per Mbrojtjen e Natyres ne bashkepunim me nxenes shkolle si dhe aktore te tjere lokal, organizuan aktivitetin me teme: ”Mbi procesin e Mbjelljes se pemeve pyjore dhe dekorative”. Ky aktivitet u realizua ne kuader te projektit SENiOR-II te zbatuar nga REC Shqiperi dhe financuar nga qeveria suedeze. Me rastin e ketij aktiviteti jane mbjelle peme te reja ne Parkun e Qafe Shtames qe do te shtojne hijeshine dhe gjelberimin ne kete park te frekuentuar nga turistet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist