Materialet plastike nje problem per oqeanet!

Written by on 21/03/2018

Sasia e plastikes ne oqean mund te trefishohet brenda nje dekade, nese ne nuk e frenojme nje fenomen te tille. Nje studim i fundit i BBC ka treguar se materialet plastike jane nje problem me te cilin po perballet bota ujore, perveç rritjes se nivelit te detit, ngrohjes se oqeaneve dhe ndotjes. Sipas studiuesve nese investohet sa duhet per mbrojtjen e deteve dhe oqeaneve ne vend te udhetimeve ne hapsire pasojat e ndotjes se tyre do te reduktoheshin ndjeshem.

 


Current track

Title

Artist

Background