Mastercard: Bangkoku qyteti me i vizituar ne bote per kete vit!

Written by on 31/10/2018

Bangkoku me 22 milione turiste nderkombetare mban edhe kete vit vendin e pare si qyteti me i vizituar ne bote. Mastercard ka nxjerre Indeksin vjetor te qyteteve me te vizituara, i cili mat rritjen dhe renien e udhetimeve brenda 162 qyteteve anembane botes. Edhe per 2018 Bangkok mban vendin e pare, i cili nuk ka gjasa te ndryshoje per shkak te nje rritje te forte me gati 10% vit pas viti. Nderkohe, Dubai doli ne krye ne aspektin e shpenzimeve te vizitoreve – ku nje vizitor mesatar shpenzon 537 dollare ne dite. Listen e  qyteteve me te vizituara ne bote per kete vit pas Bangkokut e pasojne Londra, Parisi, Dubai, Singapori, New Yorku, Stambolli, Antalia, Palma de Majorca, Milano, Barcelona dhe Bali.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist