Marreveshja, Shqiperia dhe Kosova vitin e ardhshem pa “roaming”

Written by on 09/11/2018

Me 28 nentor, me rastin e perkujtimit te shpalljes se Pavaresise se vendit, qeverite e dhe Kosoves do te vijojne traditen e viteve te fundit te organizimit te mbledhjesse perbashket. Takimi kete vit eshte parashikuar te mbahet ne Peje.Ne listen e marreveshjeve qe pritet te nenshkruhen mes dy vendeve eshte dhe ajo per heqjen e “roaming” ne komunikimet telefonike mes dy vendeve. Me nenshkrimin e kesaj marreveshjeje per te cilen kane nisur tratativat qytetaret ne Shqiperi e Kosove ne sezonin e ardhshem veror mund te flasin pa “roaming”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist