Mali i Zi kerkon investime per aeroportet e Tivatit dhe Podgorices

Written by on 27/09/2018

 

Mali i Zi shpreson te gjeje nje kompani gati per te investuar te pakten 120 milione euro ne dy aeroportet nderkombetare te vendit, ne Tivat dhe Podgorice. Njoftimin e beri kryeministri malazez. Qeveria pret qe nje kontrate koncesioni per funksionimin e aeroporteve te sjelle te ardhura vjetor prej rreth 10 milione eurosh. Aktualisht, aeroportet e Malit te Zi gjenerojne nje fitim total prej rreth 4 milion euro ne vit. Muajin e kaluar, ministri i transportit i Malit te Zi tha se qeveria ka ne plan te ftoje oferta per nje marreveshje koncesioni me nje afat prej 25 deri ne 30 vjet per operimin e aeroporteve te Tivatit dhe Podgorices.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist