Malajzia pret të rihapë plotësisht udhëtimet në fund të tetorit!

Written by on 16/06/2021

Malajzia pret të rihapë plotësisht ekonominë e saj dhe të heqë ndalimet e udhëtimet në fund të tetorit. Sipas kryeministrit, që kjo të ndodhë infeksionet me Covid duhet të jenë mesatarisht nën 500 në ditë.

Faza aktuale e bllokimit kombëtar po i kushton ekonomisë 242 milionë dollarë në ditë pasi shumica e bizneseve qëndrojnë të mbyllura./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist