Malajzi, prezantohet aplikacioni Salam Web, posacerisht per perdoruesit myslimane!

Written by on 29/01/2019

Malajzi, prezantohet aplikacioni Salam Web, posacerisht per perdoruesit myslimane!

 

Nje kompani ne Malajzi po permbush kekesat e perdoruesve te internetit per nje krijimin e nje program qe eshte ne perputhje me vlerat islame.SalamWeb eshte emri i programit qe ofron nje eksperience tjeter ne internet per myslimanet.Aplikacioni perfshin mesazhe, lajme dhe veçori te tjera. Sipas drejtori menaxhues te Salam Web, aplikacioni kryesisht perdoret ne Malajzi dhe Indonezi. Qellimi i kompanise eshte te terheqe 10% te 1.8 miliarde myslimaneve ne bote. SalamWeb mbeshtetet shume ne permbajtjen qe do shohin perdoruesit e internetit, ku do shenohen me sinjale paralajmeruese faqet e internetit qe permbajne lojera bixhozi dhe permbajtje pornografike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist