Makinat elektrike do të shtojnë zhurmë të rreme 

Written by on 02/07/2019

 

 

Automjetet elektrike të cilat kanë patur ndikim pozitiv ndaj krizës klimatike, për disa njerëz paraqesin një rrezik të ri. Makinat e qeta hibride mund të paraqesin rrezik të veçantë për njerëzit e verbër apo me vështirësi shikimi.  Ndaj Bashkimi Europian u ka kërkuar prodhuesve të këtyre automjeteve të krijojnë një sistem zanor akustik. Nga korriku i vitit 2021, rregullimet do të jenë për të gjitha automjetet e reja elektrike dhe hibride të rregjistruara.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist