Lonely Planet promovon destinacionet shqiptare te “High Scardus Trail”

Written by on 20/09/2018

 

“High Scardus Trail”, shtegu i 495 km qe mbulon trekendeshin nderkufitar midis Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise, tashme promovohet edhe nga Lonely Planet. E rubriken News Travel, prestigjozi i udhetimeve i ka kushtuar nje artikull Shqiperise. Ai i fton te gjithe te apasionuarit e te ecurit dhe aventurave te ndryshme, qe ekziston nje gjurme e re per distanca te gjata dhe shume vende ne rajonin e Ballkanit. Nga destinacionet shqiptare pjese e “High Scardus Trail” ne artikullin e Lonely Planet permendet Parkun Natyror Korab-Koritnik, qe identifikohet si nje destinacion i mrekullueshem natyror dhe habitati i arinjve te murrme, ujqerve e dhelprave. Ky shteg sipas revistes  synon te rrise mundesite e punesimit ne kete rajon nderkufitar te Ballkanit Perendimor permes zhvillimit te turizmit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist