Llogoraja me qender te re informacioni per vizitoret

Written by on 26/01/2019

Llogoraja me qender te re informacioni per vizitoret

Ne Parkun Kombetar te Llogorase tashme mund te merren informata te
dobishme nga qendra e re e vizitoreve. Ambasadori i Bashkimit Europian ne
Tirane, vizitoi Parkun Kombetar te Llogorase dhe u shpreh se ky investim eshte
pjese e perpjekjeve te BE per promovimin e turizmit te qendrueshem dhe
natyror ne Shqiperi. Qendra e re e Informacioni u inagurua se bashku me
ministrin e mjedisit dhe turizmit, financuar nga BE ne kuadrin e Natura 2000”.
Nese kaloni neper parkun Kombetar te Llogorase, mund te ndaloni nga qendra
e re e vizitoreve, ku mund te merrni informata te dobishme per thesaret
natyrore dhe shtigjet e ndryshme te parkut.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist