Lituania shkurton periudhën e karantinës për të gjitha fluturimet!

Written by on 18/02/2021

Qeveria e Lituanisë ka vendosur të mbajë të gjitha vendet në mbarë botën në listën e saj  të kuqe të COVID-19, për shkak të një rritjeje të numrit të infeksioneve. Sidoqoftë, në deklaratën e saj të azhurnuar në lidhje me situatën COVID-19 në të gjithë botën, Ministria e Shëndetësisë e Lituanisë ka njoftuar se periudha e karantinës do të shkurtohet, nga 14 ditë në 10 ditë për të gjithë personat që dëshirojnë të hyjnë në vend.

Image result for lithuania covid 19

Sipas njoftimit, të gjithë udhëtarët që vijnë nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Panama, Aruba dhe Seychelles do t’i nënshtrohen kushteve më të buta të izolimit, ndërsa ato më të rrepta do të zbatohen për ata që vijnë nga Saint Lucia./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background