LinkedIn ben 15 vjec!

Written by on 05/05/2018

LinkedIn ben 15 vjec!

LinkedIn mbush 15 vjeç dhe dhurata më e mirë që mund t’i bëjë vetes është të dijë që në këto 15 vite ka mundur të krijojë një rrjet prej 562 milionë përdoruesish në të gjithë botën. Rrjeti profesional më i madh në planet jo vetëm është rritur në mënyrë të ndjeshme, por ka përjetuar evolucionin në botën e punës në mijëvjeçarin e ri. Sektorët me numrin më të madh të përdoruesve mbeten të njëjtët, me teknologjinë e informacionit në krye, shërbimet dhe sektori shëndetësor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist