Linjat ajrore optimiste për rikthimin e udhëtimeve, por qeveria në Australi nuk është aq e sigurt!

Written by on 13/01/2021

Aktualisht udhëtimi jashtë shtetit është i ndaluar në Australi, të paktën deri më 17 mars të 2021 dhe ende nuk ka plane përfundimtare për ta hequr atë. Mendohet se zyrtarët mund të mos hapin kufijtë për udhëtarët ndërkombëtarë derisa vaksina të përhapet gjerësisht. Gjithsesi kjo nuk e ka ndaluar Qantas të jetë optimist. Transportuesi australian ka filluar shitjen e biletave ndërkombëtare me fluturime duke filluar nga 1 korriku. Linja ajrore, e cila kohët e fundit u emërua më e sigurta në botë, tha se është e vetëdijshme që udhëtimet ndërkombëtare mund të tërhiqen dhe si e tillë po ofron rimbursime të plota të klientëve, një ndryshim falas të datës ose kupona të udhëtimit nëse planet e tyre prishen nga një zgjatje e kufijve të mbyllur.


Current track

Title

Artist