Linjat ajore në krizë, më pak fitime , më shumë vonesa!

Written by on 03/06/2019

Tensionet e tregtisë ndërkombëtare dhe rritja e kostove kanë shkaktuar uljen e fitimeve të kompanive ajore në tremujorin e parë të vitit. Asambleja vjetore e shoqatës botërore të kompani ve ajrore IATA, e cila do të mbahet në Seul protit hapet pikërisht me frenimin e fitimit të linjave ajrore globale. Sipas të dhënave kryesore të mbledhura nga IATA, tregu I askioneve për linjat ajrore nuk është në një moment pozitiv. Reduktimi i fitimeve neto dhe rënia e indeksit global të kapitalit botëror të linajve ajrore duket se i bashkohen krizës sipas analizave. Një problem tjetër sipas shoqatës së kompanive ajore janë aeroportet e pamjaftueshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist